Här kan du läsa om

Att köpa biljett till föreställningar på Expressteatern

Att åka kommunalt till Expressteatern

Att åka bil till Expressteatern

Att vara på Expressteatern

Att köpa biljett till föreställningar på Expressteatern

Biljetter till föreställningar som Expressteatern spelar på sin scen på Rörsjögatan 26 köper du på:

Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, 211 43 Malmö

Kulturcentralen-biljetter!

Tel. 040-10 30 20

Att åka kommunalt till Expressteatern

Närmaste hållplats/station

Från buss-hållplatsen Malmö Länsstyrelsen är det ca 300 meter.

Från buss-hållplatsen Malmö Studentgatan är det ca 400 meter.

Från Malmö Central är det ca 850 meter.

Att åka bil till Expressteatern

Adress

Expressteatern ligger på Rörsjögatan 26.

Parkering

På Södra Promenaden ca 25 meter från Expressteatern finns en parkeringsplats för bilar med handikapptillstånd.

Det finns avgiftsbelagda parkeringsplatser runt om i kvarteret intill Expressteatern, exempelvis på Södra Promenaden, Stora Nygatan och Rörsjögatan.

De närmaste parkeringshusen är Karin/Nora på Brandmästaregatan, Petri p-hus på Mäster Nilsgatan, Caroligaraget på Kattsundsgatan, P-huset Anna på Kaptensgatan 4.

Väl framme vid och på Expressteatern

Expressteaterns entré

Expressteatern ligger i markplan och har en ingång direkt från Rörsjögatan. Entrédörren öppnas utåt. Rullstolar och andra hjälpmedel kommer in genom entrédörren.

När vi spelar offentliga föreställningar kan du komma in i foajén 1 timme innan föreställningen börjar. Det finns alltid en publikvärd vid entrédörren som välkomnar publiken, tittar på och säljer biljetter och som kan svara på frågor.

Expressteaterns foajé

Innan föreställningen börjar väntar publiken i Expressteaterns foajé. I foajén finns en garderob för ytterkläder och en toalett. Det finns bänkar att sitta på. Vi öppnar teatersalongen några minuter innan föreställningen ska börja.

Toalett

I Expressteaterns foajé finns en stor toalett till vänster om entrédörren, bredd 2 m, längd 2 m. Fritt utrymme med 1,20 m finns på toalettens högra sida, fritt utrymme på den vänstra sidan är 0,20 m.

Expressteaterns salong

Strax innan föreställningen börjar visar Expressteaterns publikvärd in publiken i salongen. Salongen befinner sig på entréplan. Salongen har plats för ca 60 personer. 6-8 personer kan sitta i rullstol, beroende på hur stora rullstolarna är. Om du vill och har särskilda behov kan Expressteaterns publikvärd hjälpa dej och ditt sällskap in i salongen innan den stora publikgruppen går in.

Övrigt

Expressteatern avråder från användning av parfym med starka dofter samt från växter som många är allergiska mot. Vi använder rengöringsmedel som är godkända av Astma- och allergiförbundet vid städning.